24 Mart 2008

Sunday Bloody Sunday


İşler çığırından çıktı liglerde;

- Manu son yılların en keyifli, en güzel topunu oynuyor. Dün Liverpool'u ezip yollamışlar... Yollamışlar diyorum zira maçın yerine bez bebeği yayınlamayı tercih etti fox tv. Burdan da söyleyim, eğer kulağınız çınladıysa, eğer sülalenizde herhangi birinin kulakları çınladıysa sebebi benim! Bu arada maçtan 3 gün önce yazdığım post da yalan oldu, Rio ve Vidic sahadaydı.

- Chelsea artık 2. sırada! Drogba attığı 2 golle indirdi Arsenal'i, Arsenal'in maçı hakedecek oyunu da yoktu gerçi. Drogba'nın karşısına çıkan savunmaya üzülürüm, o nasıl bir güç, nasıl bir ezicilik yahu... Ama aynı oranda beyefendi; düşen rakiplerine ilk giden, hallerini soran ve ayağa kaldıran adam Drogba'ydı.

- Real - Valencia maçı bizim Galatasaray - Kasımpaşa maçının aynısıydı. Bu kadar karaktersiz, bu kadar iğrenç bir futboldan sonra galibiyete sevinebiliyorsa Valencia taraftarı ne mutlu onlara. Bu değil Valencia, böyle olmamalı... 11 kişi maçın büyük kısmını kendi sahasında geçirdi, normal kapanmanın çok ötesine geçtiler. Geçen seneki Valencia ve şimdiki arasında acayip bir fark var.

- Galatasaray dün şansla kazandı. İnanılmaz bir durum bu takımın burada olması!

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: