24 Mart 2008

Serie A iyice karıştı.


Inter için dilediğim şeyler olmaya başlayınca ben de korkmaya başladım iyiden iyiye. Bu Inter ne zaman puan kaybedecek derken derken adamlar artık kazanamaz oldular neredeyse...

Bu haftasonu oynanan maçta Juventus'a kaybettiler yine, bu sefer kendi sahalarında kaybettikleri maç Empoli'yi 2-1 yenen Roma'nın bu hafta kazançlı çıkmasını sağladı yine.

Son altı maçı gözönüne alarak bir inceleme yaptığımızda puan durumunda As Roma birinci sırada yer alıyor, Inter ise dokuzuncu sırada yer alıyor. Bu altı maç içine avrupa kupası maçlarını da katarsak Inter'in Liverpool hezimetleri sonucu daha da vahimleştiriyor.




Roma'ya bakıyorum da sanki şampiyonluğa inanmıyorlar gibi hırstan yoksun bir futbol oynuyorlar.Her ne kadar Inter ile oynadıkları ve berabere biten maç sonrasında Totti "Bu iş burada bitmez." dediyse de takımı şampiyonluk havasına girmiş olarak göremiyorum.

Geçen hafta yapma bunuu, yapma bunuu diye buralardan bağırsak da ezeli rakip Lazio'ya kaybetti Roma, bu kayıp olmasaydı şimdi dört olan puan farkı 1'e inmiş olacaktı.Inter ile Roma'nın fikstürüne bakarsak, Inter'in fikstürünün daha zor olduğunu da görüyoruz. İnançlı bir Roma bu ligi kotaracak güçtedir, şimdilik bekleyeceğiz.

Juventus ise bu maç sonrasında hem prestij hem de kalan haftalar için umut kazandı. şampiyonlar ligi içinde önemli bir avantajları var.

Şampiyonlar ligine gidiş için bilet almaya yakın diğer bir takım da Fiorentina. Yine son altı maça baktığımızda Fiorentinatablonun üçüncü sırasında yerini alıyor ki bu dördüncü sıradaki Juventus'un da önünde olmak demek. Milan'ın Fiorentina'nın bu performansını sürdürmesi durumunda bu sene için Şampiyonlar Ligini unutması gerekiyor.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: