25 Nisan 2008

Bayern Munich : "Obrigado Ze Roberto" - Zenit Petersburg : "Obrigado Lucio"

Nedense güçsüzden yana olma yönünde bir eylem planı olur elimde, en son olarak Getafe - Bayern Munich maçını hatırlarsanız... O maç bittikten sonra içim hiç rahat etmedi, evet getafe hak etmişti turu ama Bayern Munich gemişti o inanılmaz golleri bularak. Bundan mıdır nedir epey sevindim bu maçın berabere bitmesine, üstelik yıkıcı bir şekilde bitmesine !

Maçın ilk golünü Ribery penaltıdan attı, aslında o da adettendir diyere önce bir kaçırdı. Ee koskoca Ronaldo kaçırmış Barcelona maçında Ribery kaçırmazsa olur mu, neyse ki sonradan tamamlamayı ihmal etmedi ve Bayern'i öne geçirdi. ( Ribery dedikçe de insanın içi cız etmiyor değil, Özhan başkanın kulakları çınlasın)


Maçın kırılma anı var ki ikinci yarının ortalarında sanırım Podolski kaçırdı, inanılmaz bir pozisyonu kaçırdı ve maç 2-0 olmadı. Kesinlikle kırılma noktası bu pozisyondu maçta zira 2-0 olsa maçın şekli de sonucu da değişik olabilirdi.

Bu pozisyondan beş ya da on dakika sonra atamayana atarlar şiarıyla yola çıkan Lucio kendi kalesine yazıverdi golü. Maç öylece umarsızca devam ederken bitişine de az süre kalmışken Zenit öyle bir gol kaçırdı ki, aslında bunu Zenit kaçırmadı böyle dersek Ze Roberto'ya haksızlık etmiş oluruz. Evet topu Ze Roberto çizgi üzerinden çıkararak Munich'in kendi evinde mağlup olmasına engel oldu.

*Obrigado Lucio : Teşekkürler Lucio
*Obrigado Ze Roberto : Teşekkürler Ze Roberto

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: