30 Mart 2008

Haftasonu Notları


Yaklaşık 1 haftadır ailevi nedenlerden dolayı yoktum. Son 1 haftasını yoğun bakım kapısında bekleyerek geçiren biri nasıl olabilirse öyleyim. Dünkü ve bugünkü maçların çoğunu izleyemedim haliyle, sallamadan maçlarla ilgili notlar vereyim.

- Arsenal 2-0 dan 3-2 almış maçı. Diaby atıldıktan sonra - ki sonuna kadar haketmiş- bunu başarmak zordu. Hele ki rakibinizin düşme tehlikesi varsa.

- Barcelona da Arsenal'e özenmiş. Ama tersinden almışlar ve 2-0 dan vermişler maçı. Betis rahatlamıştır maçtan sonra, aynı şeyleri Barca ve Rijkaard için söyleyemeyiz.

- Roma saçmalamaya son hız devam ediyor. İnter'in 2 puan kaybettiği haftada berabere kaldılar. İnter ve Milan için ayrı post yazarız.

- Juventus Parma maçı ertelendi. Parma taraftarlarından biri çıkan kavgadan kaçmak isterken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş. Hemen akıllara Gabriele Sandri geliyor, o da Juventus - Lazio maçı ile kaybetmişti hayatını.

- Manu da önüne geleni ezmeye devam ediyor. Bu hafta da Aston Villa'yı ezip yollamışlar. Ronaldo yine başrolde, atılan bütün gollerde payı var. Kendi attığı gol ise jeneriklik olmuş. Manu 4 - 0 Aston Villa

- Portsmouth seneye Uefa'ya gitmeyi kafasına koymuş. Bu adamların başarısını iyi incelemek lazım, bu kadar dengeli ve bir birine uyan bir takım kurmak alkışlanması gereken bir iş. Portsmouth 2 - 0 Wigan

- Valencia gelene gidene yenilmeye devam ediyor. Geçen hafta Madrid'i yendiklerinde yazmıştım bu kadar karaktersiz oynanmaz diye, bu skoru görünce karaktersiz oynasınlar da kazansınlar diyesim geliyor. Valencia 0 - 3 Mallorca

- Son olarak Fernando Torres'ten geliyor: Mavii mavii masmaviiii Liverpool 1 - 0 Everton

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: