23 Mart 2008

Cumartesi Notları


Ne hayırlı, ne uğurlu bir gündü öyle!

- Roma son dakikalarında yine saçmaladığı maçta Empoli'yi 2-1 yendi. Lazio karşısında saçmalamasalardı her şey güllük gülüstanlıktı şimdi... Son dakikalarda çok sayıda kontra atak yaptı Roma ama 4 e 1 kontra atağı atamadılar.

- Diğer maçta bizim aslanlar Meazza'ya gömdü İnter'i. Oyun genelde ortadaydı ama Juve daha çok pozisyon buldu. Del Piero biraz daha dikkatli olsa 2-0'dan sonra farka giderdi. Sissoko git gide oturuyor orta sahaya, her maç biraz daha iyi oynuyor ve böyle giderse transferine harcanan para helal olsun. Nedved ve Del Piero yorulana kadar mükemmel oynadılar. Bu yaşta bu efora ancak şapka çıkarılır. İşin Camoranesi kısmına hiç değinmiyorum, böyle bir oyuncu daha yok...

- Milan ve Fiorentina arasında çekişme kızışmaya başladı. Her iki takım da bu hafta kazandılar. Fiorentina'nın bir maç daha kaybetme lüksü var.

- Sevilla kendi evinde Atletico'ya yenildi. Maç boyunca dayak attılar Aguero'ya, o da cezalarını verdi.

- Beşiktaş maçını izlemedim, maç sonu yorumlara baktığımda bütün taraftarlar hakeme küfrediyordu. Maçtan sonra Ertuğrul hakem haklıydı demiş, bugün de Hurriyet ve Milliyet'teki Beşiktaş yazarları hakem haklıydı diyorlar. Ne yaman çelişki bu?

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: