27 Şubat 2008

As Roma Inter taraftarını üzmek zorunda !


Juventus maçının kaybında sonra As Roma için toparlanma sürecinin maçsız geçmeyecek olması aslında iyi bir şey diye düşünmüştüm. Bu doğru çıktı, aslına bakarsanız umduğumdan da iyi bir lig maçında As Roma Fiorentina'yı 1-0 ile geçti, Şampiyonlar ligi maçında da Real Madrid karşısında alınan 2-1'lik galibiyetle iyi bir sonuç ortaya çıktı (tabi As Roma için). Serie A'da başını alıp giden Inter'in daha da arkasında kalmamak için Juventus-As Roma maçı, önemli bir maçtı ama malesef kaybedildi.Bu maçı da kaybeden taraf değil kazanan taraf yorumlamalıydı onu da spagetti yaptı. (evet ben ısrar ettimi üzüntüden yazacak halde değildim).

Futbolda yapılan her hatanın ya da alınan her mağlubiyetin neyse ki telafisi var. İşte yarın oynanacak maç tam da bu maç. Inter 60 puan ile ligin tepesinde As Roma 51 paunda, geçmiş senelerdeki maç sonuçlarına bakarsak aslında başa baş bir durum var ki bu iki takım birbirlerini deplasmanlarda da defalarca yendiler. As Roma'nın bunu yani deplasman galibiyetini bir kez daha gerçekleştirmesi lazım, şarrlar elbette zor i Inter'in ligde henüz aldığı bir mağlubiyet bile yok.

Spalletti basın toplantısında oldukça umutlu konuştu, bakalım izleyip göreceğiz. Maçı Kanal 24 21:30'dan itibaren canlı verecek. Benim gönlüm her zamanki gibi As Roma'dan yana elbette.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: