17 Haziran 2009

Biyonik Adam, Marsilya yolcusu

Fenerbahçe'de yaşadığı hayal kırıklığı sonrası başlayan Sivasspor macerası ve geliştirdiği futbolu onu Galatasaray'a taşıdı. 2007-2008 sezonunda Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan isimlerin en başındaydı Servet Çetin... Euro 2008'de de performansını seozn dahilinde yaşadığı ağır sakatlıklara rağmen üst düzeyde sürdürdü. Bir reklam kampanyasının Euro 2008 için hazırladığı reklamlarda Biyonik Adam, Servet Çetin olarak anılması gayet de geçirdiği sezonu açıklayabiliyordu.


Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlık ve Galatasaray'ın Fernando Meira'yı satması ile yaşanan defansif sorunların ayyuka çıkması akabinde önce Uefa Kupasından elenme sonra da Lig sıralamasında alınan 5.lik derecesi bile Servet'in yokluğunun nelere neden olduğunu anlamamıza yardımcı olacaktır.

Her ne kadar Galatasaray Spor Klübünden henüz bir resmi açıklama olmasa da, Servet artık Marsilya için oynayacak ve Ocak ayında klübünün para alabilmesi için uzattığı sözleşmesinin fesih bedeli olarak Galatasaray'a 8 milyon Euro kazandıracak.

Servet'i, profesyonelliği ve bu yazıya eşlik eden fotoğrafın hemen öncesinde attığı gol, defanstan bir buldozer edasıyla top çıkarmasıyla hatırlayacağım.

Güle Güle Servet !


Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: