20 Mart 2009

Fenerbahçe'den Resmi Ayıp !


Fenerbahçe Resmi web sitesi, Uefa Kupası'nda Galatasaray'ın 4. turda Hamburg'a elenmesi sonrası öyle bir açılış sayfası yayınladı ki, bize de düşünmek düştü ve yazmak düştü... Uefa Kupası kendi sahamızdayken, Şampiyonlar Ligi'nde öyle kötü bir performans gösterdik ki 3. bile olamayıp Uefa kupasına katılarak finali kendi sahamızda oynamayı bile beceremedik, bu ayıp bize yeter diyeceğine...
Başarısız insanların sürekli yaptığı gibi başarılı olan insanları kıskanarak, başarılarını küçümseyerek, onların zaman zaman vuku bulan başarısızlıkları ile mutlu olmayı hatta kendilerini başarılı göstermeyi nasıl da iyi beceriyorsun. Sevgili Fenerbahçe yönetimi, övündüğün şey Türkiye'de seni, aldığı başarılar ve geçmişiyle katlayan en büyük rakibinin 4. turda Uefa kupasından elenmiş olması, bilmem farkında mısın?
Sanıyoruz ki Fenerbahçe Uefa Kupasında Çeyrek finale kaldı, aynı gece Galatasaray bunu yapamadı ve kendi stadındaki Uefa Kupası Finaline doğru ilerliyorsun. Biz böyle sandık, bir dakika dur ve düşün gerçekten böyle mi?

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: