27 Ağustos 2008

Bu Lig Hiç Kolay Değil


26 Ağustos 2008

Panathiakos 1 - 0 Sparta Prag (2-1)
Artmedia 1 - 1 Juventus (0-4)
Wisła Kraków 1 - 0 Barcelona (0-4)

Bu gece oynanan üç maç ile Şampiyonlar ligine katılan üç takım belirlenmiş oldu. İlk maçlarını dörder tane atarak kotaran Juventus ve Barcelona'nın işleri Panathiakos'a göre elbette daha kolaydı ve beklenen oldu ama Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada kazananın çoğunlukla ev sahibi olduğu gerçeği bize daha lig başlamadan hatırlatılmış oldu.



Panathiakos, deplasmanda kazandığı maçın rövanşında maç artık berabere bitecek dediğimiz, hatta bitti galiba demeye ramak kalan uzatmaların dördüncü dakikasında 90+4'de geçen sezon Flamengo'da 20 gol atan transferi Rodrigo Souza ile galibiyete ulaştı.

Juventus maçına hızlı giren Slovak ortasaha oyuncusunun golüyle öne geçen Artmedia oldu ama Juventus'un yeni transferi Amauri iş başınadaydı ve Juventus'a beraberliği getirdi. maç bu iki gol ile berabere bitterken amacına ulaşan elbette Juventus idi.

Aynı Juventus gibi evinde, rakibine dört gol atan Barcelona gecenin kaybedeni oldu. İkinci yarının başında Cléber'in attığı gol sonrası başka gol olmadı, olmadığını geçtik bari sıkıcı bir maç olmasaydı ama işte o oldu.

Favoriler amaçlarına ilk gün itibariyle ulaştılar ama bu gece ev sahiplerinin kaybetmedikleri ve mesaj dolu bir geceydi.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: