06 Temmuz 2008

Deivid de Souza'nın ayak bileği kırıldı.


Galatasaray'ın yeni transferi Harry Kewell'ın haberi Fenerbahçe taraftar forumu olan Antu'da malesef çoğunlukla "Hayırsız olsun" yorumlarıyla kritik edildi. Bu yorumları okurken hem üzüldüm hem de"Bu düşünceler çok tehlikelidir insanlar için, mutlaka döner kendisini bulur" yorumunu yapmıştım...

Malesef ki malesef dediğim çıktı.Fenerbahçe'nin geçen sene yüksek performans gösteren oyuncusu Deivid de Souza'nın sol ayak bileği idmanda yapılan çift kale maçta kırılmış. Bir futbolcunun başına gelebilecek en talihsiz olay bu'dur. Devid muhtemelen 5 ya da 6 ay sahalardan uzak kalacak.

İnsanın bela okuduğunda bu kendisini (Klübünü) bulur. Bu yüzden sporcuların sakatlanmasını istemek, sağlık problemleri yaşamasını istemek, ayağının kırılmasını istemek taraftara yakışmaz zira taraftar da önce insandır.

Kritik Eşik olarak, Deivid ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz, umarım saktatlığı en kısa sürede geçer ve futbol hayatına kaldığı yerden başarıyla devam eder.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



2 yorum:

hellguard dedi ki...

Selamlar.

Kusura bakmayın ama tespitiniz gayet saçma sapan olmuş. Beddua eden adama geri dönecekse beddua eden adamın ayağı kırılsaymış. Bunun Deivid ile ne alakası var anlayamadım. Bir yandan geçmiş olsun dileklerinizi iletirken bir yandan da bu talihsiz sakatlığı akıl mantık dışı ve olağanüstü şeylere bağlamanız çok enteresan ve komik.

Yani elle tutulur bir yanı da yok. Sonuç olarak Galatasaray taraftarını beddua ettiği zamanlarda da kendi futbolcularının sakatlanıyor olması lazım. Ama sanırsam o taraftar gurubunda öyle insanlar yoktur. Bu mudur yani?

Saygılar.

Riggs dedi ki...

evet tespit cidden saçma.

(bizim de ayak kırılmaz di mi beğenmedik diye)