17 Mayıs 2008

Michael Laudrup, Getafe'den ayrıldı.



Bu sezon Getafe için beklenmeyen düzeyde harika bir sezon geçti. Hedef La Liga'da kalmaktı ama hem bu başarıldı hem de İspanya Kral Kupasında Final oynandı, yetmedi Uefa Kupasında da çeyrek Final oynadılar. Uefa Kupasında bayern Munich karşısında geldi denilen Yarı Final, belki de tecrübe yetersizliğinden beş dakika'da ellerinden uçup gitti.

Getafe klübü ve taraftarları tüm bu başarıları yaşarken teknik direktörleri Michael Laudrup'du. 2002 ile 2006 yılları arasında Danimarka'nın Brondby takımını çalıştıran Laudrup, sonrasında göreve geldiği Getafe dahilinde misyonunu tamamladığını düşünüyor ve ayrılma kararının temelinde bu var.

Önümüzdeki sezon içinTeknik Direktörü olmayan klüplerin neredeyse tamamı için ismi geçiyordu ki bunların içinde Barcelona ve Galatasaray da var. Kendisiyle ilgilenenler arasında ismi basına yansıyan takımların tamamı yeni Teknik Direktörlerini belirlediler, birisi hariç...

Galatasaray henüz bir Teknik Direktör atamadı, Laudrup'un menejerinin bir Türk olan Bayram Tutumlu olması da ilginç bir anekdot. Şimdi herkes Galatasaray'ın kendisini Türkiye'ye getirip getiremeyeceğini merak ediyor.

Bekleyelim, görelim.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: