21 Nisan 2008

İspanya'da Hafta Sonu


2 hafta önce yazmıştım Madrid şampiyon diye. Bitime 5 hafta kala 2. Villareal'in 10 puan önündeler. Bu saatten sonra kalan takımlar şampiyonlar ligi mücadelesi verecekler.

- Real Madrid bu hafta çok zor bir deplasmandan kolay döndü. Maçın başlarında Raul'ün, maçın sonlarında Higuain'in golleriyle Racing'i 2-0 yendi.

- Sevilla bu hafta yine fırsat tepti. Kendi sahasında Almeria'ya 4-1 yenildiler. Maçta kaçan 2 penaltı var, biri Almeria'da biri Sevilla'da... Almeria, Racing'le beraber bu sezonun süpriz takımı oldu. Şu an 7. sıradalar.

- Villareal yeniden 2. sırada! Nihat ve Cazorla'nın golleriyle 2-0 yendiler Valladoid'i. Şampiyonlar ligi biletlerinden biri bu adamların olur. Hakediyorlar...

- Barcelona bu sezondan beklentisini kesmiş. Nou Camp'ta gol atamadan maç tamamlamak alışıldık bir olay değil. Karşıdaki takım şehrin diğer büyük takımı Espanyol olsa da kazanılması gereken bir maçtı.

- Valencia her zamanki gibi rezil skorlar serisine devam etti. Sevdiğim bir takımın bu hallerde olmasına üzülüyorum doğrusu.. Athletic 5 - 1 Valencia

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: