12 Nisan 2008

Fox Tv'ye "HAYIR"

İngiltere Premier Ligi Ntv'de yayınlanırken birden Tv 8'e geçtiğinde yayın hakları Murat KOSOVA'nın " İşte Premier Lig bu !" nidalarını bir daha duyamayacak olmak bile hüzünlendirmişti beni, eminim bir çok futbolseveri de ki bu konuda yalnız olmadığıma da eminim.

Tv 8'in İngiltere Premier ligini yayınlayacak olmasını bile hazmedememiştim, o derece EPL Ntv ve Murat KOSOVA ile kazınmış beynime, bunu bile hazmedemeyen bendeniz, yayın haklarının Fox Tv'ye transferinden sonra malesef anladım ki beterin beteri varmış ve Fox Tv bu atasözünü bize kanıtlamak için bu yola baş koymuş.

Kalitesiz yayınların yanısıra artık maçları bile seyredemez olduk neredeyse. Fox Tv son derece popülist bir yaklaşımla belki 15, 20 dakika oynayacak Tuncay ŞANLI aşkına birçok önemli maçı yayınlamaz oldu, bunu da geçtik artık yeni bir sorunsal var EPL izleyenleri için ki o da " Bez Bebek" sorunsalı. "Bez Bebek" bir dizi ve EPL sevenlerin maç izlemek için Tv başına geçtiği hemen her zaman karşısına çıkıyor.

13 Nisan 2008 tarihinde İngiltere Premier ligi'nin bu sezonki en önemli maçlarından birisi olan Manchester United - Arsenal maçı var lakin Fox Tv bu maçı yayınlamayacak bunun yerine Liverpool - Blackburn maçını yayın programına almış, bu hafta en azından "Bez Bebek" dizisi yayınlanmayacak lakin böylesine önemli bir maç varken başka bir maçın yayınlanacak olması artık son nokta oldu.

Fox tv ya yayın haklarına sahip olduğu EPL'in hakkını versin ya da önümüzdeki sezondan itibaren yayınları düzgünce yapabilecek bir kanala bıraksın bu işi. Tv 8'i bile hazmedemeyen bünyelerimiz artık bu eza'dan kurtulsun.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: