16 Mart 2008

Cumartesi Notları


- İngiltere'de beklenen son bu hafta gerçekleşti, Manchester United maç eksiğine rağmen liderliği aldı. Chelsea eksik maçını kazanırsa Arsenal'i yakalayacak.

- Dün akşam eniştemle konuştum. "Chelsea çok matah takım değilmiş, eleriz biz bunları" dedi. Sunderland maçını izlemiş. Fenerbahçe - Oftaş maçını izleyen Jimenez ne düşünmüştü diye geçti kafamdan... Ama Sunderland iyi oynadı, düşme korkusundan olsa gerek. Pozisyon buldular ama şansızlık mı beceriksizlik mi desem, atamadılar. En nihayetinde fox spikerinin deyimiyle "light stadı"nda Chelsea 1-0 galip geldi.

- İzlemediğim maçlarda Real Madrid ve Bayern Munih puan kaybediyorlar. Tam tersi Barcelona için geçerli, izlediğim maçlarda yalan oluyor takım. Neyse, Real ve Bayern ligde kalmasını istedikleri takımlara kıyak geçtiler sanırım. Deportivo ve Energie haftayı kurtardılar.

- Valencia'ya gelen vurup gidiyor. Mestalla stadı hiç bu kadar acı çekmemiştir sanıyorum. Dün de Sevilla geldi, 3 puanı aldı ve gitti. Maça sadece skor almak için baktım, ilk yarı Roma - Milan maçı, 2. yarı da Pink Floyd konseri vardı.

- Gecenin en şahane maçı kuşkusuz Roma Olimpico'da oynandı. Milan ilk yarı daha çok pozisyon buldu, atamadı. 2. yarı güzel bir golünü ve ardından gökyüzüne kalkan ellerini gördük Kaka'nın. Milan skora yatmak istedi, beceremedi. Spalletti'nin resmi kurtarıcıları Giuly ve Vucinic aldılar maçı. O değilde Ancelotti desperate housewife oldu iyice...

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: