10 Şubat 2008

Roma inançlı !


As Roma geçen hafta 3-0 kaybettiği Siena maçından sonra İtalyadaki futbol otoriteleri sanırım Inter'in hala yenilgisiz olmasından cesaret de alarak şampiyonluk umudu için oldukça kötümser konuşmuşlardı, hatta Inter'i neredeyse şampiyon ilan etmişlerdi...

Aslında biz ülkemizde bu tarz ilanlara çok tanık olduk, bunun genelde ikinci sırada yer alan kovalayan takıma yaradığını düşünüyorum.İlk sıradaki takım hem bulunduğu konumdan hem de sürekli peşinde olan takımdan genellikle rahatsız oluyor... Roma gerçi Inter'i geçen hafta aldığı mağlubiyetle oldukça rahatlatmıştı, bununla beraber ortada sekiz puanlık da bir fark var ve gerçek bu.

Bu gece'ye geldiğimizde, bu hafta içinde kaptan Totti'nin "Yarış henüz bitmedi" demecinden sonra iyi bir Roma oyunu bekliyordum Reggina karşısında, öyle de oldu. 22. dakika'da Mancini-Totti-Panucci ortak yapımı bir gol ile Roma 1-0 öne geçti. bu dakikadan sonra Roma bastırsa da bir gol daha bulup rahatlamak istemenin getirdiği stresle 70 .dakikaya kadar gol üretemedi ki 70. dakika'da Mancini skoru 2-0'a getirdi. Maç böyle de bitti, e iyi de oldu.

Reggina'da Makinwa en etkili isimdi. Bunu söylemeden geçemeyeceğim.

Roma'nın kazandığı bir dünya, her zaman cennettir.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: