11 Şubat 2008

İspanya Notları


- Barca 2 puanı daha yolda bıraktı ve Real'le arasında 8 puan var. Sevilla maçı hakeden taraftı bana göre. Bu arada Sevilla'nın savunması dandik diyen kimse halt etmiş. Adamlar maç seçiyor, büyük maçlarda inanılmaz kapanıyorlar, Kanoute ve Fabiano kendi sahasının ortasına kadar kovalıyor rakipleri. Sanırım Diego Capel android. Başka bir açıklama bulamadım bu oyuna. Maç boyunca ezdi geçti Oleguer'i. 92. dakikada yaklaşık 70 metre dribling yaptı ki sormayın gitsin. Barca ise 1 puanı Messi sayesinde aldı.


- Madrid ligin ötesinde bu sezon. 7-0 la ilgili yazacak pek bir şey yok açıkçası. Bütün oyuncular şahane. Yanlız Gago yaşına da bakılınca fantastik bir oyuncu. O çıkana kadar kaleyi göremedi Valladoid. Bir parantez de kaptana açmak lazım, altyapıdan gelen Soldado oyuna girdikten sonra orta sahaya geçti, koştu, bastı, oyunu açtı. 7. golde orta sahadan attığı uzun pasla geldi. Büyük adam bu Raul. Drenthe iyi bir yedek, as oyuncu olması çok çok zor açıkçası. Marcelo'nun da savunmayı öğrenmesi lazım, yoksa işi zor.

- Valencia maçını izleyemedik, ama 3 atmışlar. David(Villa+Silva) dan gelmiş goller. İspanya'nın geleceği bu takımda yatıyor.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: