18 Şubat 2008

Fiorentina CL'ye Doğru


Daha ligin bitimine 15 maç olsa da Milan'ın 3 puan önündeler ve CL'ye gitme şansları var. Muhtemelen lig bitiminde Uefa'ya katılacaklar, Milan son haftalarda toparlar kendini. Ama bu takımın gençlerle bu noktaya gelmesi büyük bir başarı.

Uefa'da Rosenborg'u deplasmanda 1-0 yenmişlerdi. Bu hafta da muhtemelen top 16'ya girecekler. Rakipleri de bi aksilik olmazsa Everton olacak. Uefa durumlar iyi yani, Ligde ise 23 maçta 41 puan topladılar ve 3. Juventus'la aralarında 6 puan var.

Bu sene CL'ye kalma şansını iyi değerlendirirlerse bile seneye kadroya takviyeler yapmaları gerecek ki mevcut kadronun parçalarını korumaları bile çok zor görünüyor. Mutu sene sonuna muhtemelen devlerden birine gidecek, Frey şimdiden Milan dedikodularına karıştı. Orta sahada 10 numara gibi oynayan ve geçen yıl "Serie A'da yılın genç futbolcusu" seçilen Montolivo ve başka bir genç yıldız Kuzmanovic de gelecek seneyi zor görecekler. Tabii Pazzini'yi unutmamak gerekir zira şahane bir form yakaladı ve çok güzel oynuyor.

Her şeye rağmen mor menekşelerin eski günlerine dönmesine çok seviniyorum.

Forza Viola!

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: