24 Şubat 2008

Cumartesi Notları


- Dün bi dolu maç vardı ama en büyük - ve maalesef en kötü- haber Eduardo'ydu. Ben yazdığımda sakatlığının boyutu tam belli değildi. 1 yıl diyorlar şimdi.

- Arsenal dünkü maçta Clichy'nin hatasıyla 2 puan bıraktı. Hata dediğim 90 + 4 te yapılınca biraz problem oluyor ister istemez... Onun dışında yine çok gol kaçtı. Birmingham'da Mc Fadden'ın ilk golü güzeldi.

- Şeytanlar uçuşta bu aralar. Ronaldo ayısı 2 tane atmış yine, sağ kanatta durdurulsa sol kanada geçiyor durmuyor, durdurulamıyor. Nani de Giggs'in yerine iyi oturmaya başladı.

- Liverpool'da haftayı kazasız belasız atlattı ama yine bal yapmayan arı görüntüsündeler. Torres'in kutsal ayakları sayesinde kurtardılar puanları. Maçta spikerden duyduğum bir laf vardı onu aktarayım; "Benayoun, Riise ve Crouch gibi ilk 11'in değişmez isimleri bu maçta yedek." OHA diyorum sadece.

- Serie A'dan sadece Torino - Parma maçını izledim. ilk yarıda 6 gol oldu. Parma 4-1 öne geçtiği maçı koruyamadı. Yanlız Gasbarroni'nin frikiği ve Morrone'nin golü izlenmeli mutlaka.

- Juve'de 90 + 2 de penaltıyla yenilmiş. Bravo diyebiliyorum ancak. Bir hafta önce Roma'yı yenip bir hafta sonra Reggina'ya yenilmek Ranieri'ye mahsus bir davranış. Bu hafta içi Torino ile oynayacaklar, kazanmak zorundalar.

- Dün La Liga'da 2 maç vardı. Valenica 2 puana daha kıydı. Mestella'da rezil olmaya devam ediyorlar. Yenemedikleri takım bu kez Recreativo...

- Sevilla yine mükemmel oynadı. Bu adamları izlemek inanılmaz bir zevk veriyor insana... Bu kadar boğucu, bu kadar dik bir oyun oynayan bir takım daha yok şu anda. 5 leyip yolladılar Zaragoza'yı... Fabiano 19 gole ulaştı, gol krallığına koşuyor. Daniel Alves fantastikti. Sağ bek görünümlü 10 numara gibi oynadı. Zaragoza'yı başka bir postta ayrıca incelemek gerek, bu sene benim için en büyük hayal kırıklığı bu takım...

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu.



Hiç yorum yok: